OFFPAD

Cyber and phishing attack protection

OFFPAD er uunngåelig for bedrifter som ønsker en enkel og rimelig løsning for å forhindre hacker og phishing angrep, og som ikke delegerer sikkerheten til den enkelte ansatte. Den gir en umiddelbar beskyttelse og fjerner behovet for passord og passordregler. Et tilleggsgode er at produktet kan benyttes både på jobb og privat. Ingen ønsker å oppleve et hackerangrep, men alle står i fare for å oppleve det.

Sikre det svakeste punktet – dine ansatte – brukerne. Opp mot 80% av hackerangrep stammer fra stjeling av brukerlegitimasjon (passord) og phishing. Det sies at 90% av alle websider som lages i dag er laget for å lure brukere (Phishing). OFFPAD er produktet som alle trenger, men ingen vil ha. Det gjør imidlertid pålogging til datamaskinen og systemene dine raskere og enklere. OFFPAD eliminerer risikoen for å kompromittere påloggingsinformasjonen din – ikke noe passord – bare fingeravtrykket ditt. Fingeravtrykket er den eneste måten å være sikker på at rett person autentiserer.

OFFPAD er enkel å installere. Den bruker eksisterende, allment tilgjengelige internasjonale standarder og kommunikasjonsprotokoller (FIDO2, BLE og NFC). Dette reduserer kostnader og ulemper ved å eliminere passordregler og administrasjon. Siden du trenger en separat enhet, har vi brukt et velkjent design – lett å bære rundt halsen, i beltet eller på telefonen.

Hvorfor trenger du en trådløs maskinvareenhet?

For å være så sikker som du kan, må du sørge for at du bruker en kombinasjon av bekreftelsesfaktorer for å logge på, som ingen andre har tilgang til.

En egen enhet som har en hemmelig nøkkel som bare du kan låse opp, og som endres hver gang du får tilgang til datamaskinen. Du vil ikke at nøkkelen skal være tilgjengelig i skyen. Alle andre løsninger som benyttes i dag – tofaktor, kodegeneratorer, sms og annet er usikkert og lar seg hacke.

Den eneste måten å låse opp OFFPAD på er å bruke fingeravtrykkene dine som bare lagres på denne enheten. Denne nøkkelen er ikke tilgjengelig for noen andre. Den er offline hele tiden, kun online med trådløs tilkobling de få sekundene du logger på.

Den er trådløs slik at du ikke trenger å legge noe inn i datamaskinen din som er på nett, som du kan glemme og la være der.

Gå inn på våre web-sider for å lese mer eller se kortet i bruk https://ponebiometrics.com/.

MEDLEMSTILBUD

En OFFPAD koster kr. 1.650 + MVA per stykk og kan bestilles på https://ponebiometrics.com/. Ingen andre kostnader. Medlemmer av SMB Norge vil få 10% rabatt ved kjøp av minimum 2 kort. Bruk kodeord SMBMEDLEM ved bestilling.

Kontakt oss: post@ponebiometrics.com

Logg inn for å se mer om tilbudet