Førstevalget når innsatsen er høy og viktige verdier er i spill

Schjødt er et skandinavisk forretningsadvokatfirma, med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund, Stockholm, København og London. Med kompromissløs tilnærming til profesjonalitet, klientservice og forretningsforståelse, skreddersyr vi våre juridiske tjenester til klientenes faglige og geografiske behov.

Med flere enn 300 juridiske fagpersoner, er Schjødt internasjonalt anerkjent og respektert som et av Skandinavias ledende fullservice advokatfirmaer. Vi bistår bedrifter og enkeltpersoner med rådgivning og inngående kunnskap innenfor alle forretningsjuridiske områder, og vårt unike skandinaviske tilbud gir mulighet for fullt integrert, lokal og grenseoverskridende rådgivning.

Vårt markedsledende saksallokeringssystem sikrer at det alltid er de best kvalifiserte advokatene som jobber på den enkelte saken på mest mulig effektiv måte, og gjør Schjødt spesielt godt egnet til å dekke små og store juridiske rådgivningsbehov for alle medlemmer av SMB.

Hva vil tilbyr til SMB Norge medlemmer:
  • Inntil 30 minutters fri konsultasjon for å vurdere om det er grunnlag for å gå videre med saken og på hvilken måte.

  • Rabatt på våre standard timepriser.

  • Vederlagsfri advokatbistand i mindre tvistesaker for domstolene, bortsett fra det som ev. tilkjennes fra motpart eller forsikringsselskap. Saker føres av autoriserte advokatfullmektiger som trenger sakserfaring fra domstolene for å oppfylle praksiskravet for advokatbevilling, under oppfølging av en erfaren tvisteadvokat. Schjødt avgjør hvorvidt den enkelte sak er egnet for ordningen.

  • Gratis tilgang til Schjødts egne seminarer og konferanser.

Logg inn for å se mer om tilbudet