PONE Biometrics – beskytter deg mot phishing og hackerangrep

PONE Biometrics mener at cybersikkerhet skal være enkelt og overholde det høyeste sikkerhetsnivået. Derfor har de nå lansert OFFPAD som beskytter deg og din virksomhet mot cyberangrep – alt i et lite, trådløst, biometrisk kryptert nøkkelkort.

PONE Biometrics ble etablert i 2017 for å kommersialisere et norsk patentert og innovativt personlig endepunktsikkerhetsprodukt, oppfunnet ved Universitetet i Oslo i samarbeid med det franske universitet ENSICAEN (École Nationale Supérieure d’Ingénieurs de Caen). Dette produktet heter OFFPAD, et lite nøkkelkort som krypterer all din innloggingsinformasjon for å beskytte deg og din bedrift mot cyberangrep.

– OFFPAD beskytter deg ganske enkelt mot phishing og cyberangrep. Rundt 80% av digitale angrep skjer på endepunktet, det vil si at noen for eksempel stjeler brukernavn og passord for å få tilgang til dine systemer og din informasjon. Det eneste måten å beskytte seg på er å bli passordløs. Så for å løse dette lanser vi nå OFFPAD, biometrisk ID-maskinvaren, som vi oppfordrer alle til å benytte seg av, sier Øystein Jåtog-Rød, COO i PONE Biometrics.

Oppgradert sikkerhet lett tilgjengelig

PONE Biometrics jobber for å gjøre verden – der informasjon i dag er nøkkelen – til et tryggere sted. De sier selv at de tilbyr en skalerbar løsning som gjør oppgradert sikkerhet lett tilgjengelig og rask å distribuere for alle som administrerer sensitive data innenfor bedrifter, offentlig sektor, helsevesen og forsvar.

– Vi mener at dette produktet skal være lett å bruke for alle. Derfor leverer vi nå en bærekraftig, kvalitetssikker løsning som er godt designet, enkle å bruke og overholder det høyeste sikkerhetsnivået. Vårt første produkt OFFPAD, den banebrytende biometrisk ID-maskinvaren som er på størrelse med et ID-kort, som er uavhengig av alle endepunktenheter, sier Jåtog-Rød.

Lang levetid i en enkel forpakning

I tillegg til at nøkkelkortet OFFPAD beskytter deg mot cyberangrep og gjør innlogging raskere og enklere, så er også produktet kompakt. OFFPAD kan enkelt beholdes i nøkkelkortsnor, som følger med produktet, eller i en lommebok/kortmappe. Jåtog-Rød sier at en OFFPAD har en antatt levetid på 3-5 år og han lover at produktet har en sømløs integrasjon og enkel installasjon.

–  OFFPAD er et resultat av mange års sterk tro på og investering i forskning. Produktet ble inspirert av kryptografiteknologi som med en enkel berøring og uavhengighet kunne heve endepunkts cybersikkerhet for alle. Dette norske produktet beskytter deg og din bedrift så du kan fokusere på å drive din virksomhet, sier Jåtog-Rød.

Nøkkelfakta om PONE Biometrics

  • Opprettet i 2017
  • Ni ansatte
  • Produktet er utviklet i Norge og produseres i Sverige
  • Tilbyr et biometrisk nøkkelkort som beskytter deg og din bedrift mot cyberangrep

PONE Biometrics sitt tilbud til SMB Norges medlemmer

PONE Biometrics tilbyr rabatterte priser på OFFPAD som beskytter deg mot cyber- og pishing angrep. Logg inn på medlemssiden for å lese mer om tilbudet eller ta kontakt med PONE Biometrics på:

E-post: post@ponebiometrics.com

Telefon: 95450500

Les også