Kredinor – Norges ledende inkassoselskap

Kredinor

Kredinor er Norges ledende inkassoselskap og tilbyr moderne, effektive og tilrettelagte løsninger for raskere innbetaling og bedre likviditet, slik kan du fokusere på andre viktige oppgaver i virksomheten din.

Kredinor ble etablert i 1905 under navnet Kreditorforeningen i Christiania, og nå nesten 120 år senere er Kredinor Norges ledende inkassoselskap og et foretak i
SpareBank 1-alliansen.

– Vi har en lang historie bak oss. Fellesnevneren har gjennom alle disse årene vært kundebehov og kundedrevet utvikling. Vi har derfor veldig god kjennskap til utfordringene SMB Norges medlemmer møter når betaling uteblir. Vi deler mye av det samme verdigrunnlaget som SpareBank 1, og forstår godt lokale utfordringer små og mellomstore bedrifter står overfor i forhold til betaling og likviditet, sier Vegard Aakervik, segmentleder i Kredinor.

Viktig samfunnsoppdrag

Kredinor skal bidra til sunne økonomiske forhold i næringslivet og passe på at oppdragsgiverne deres får betalt. Inkassoselskapet sier de har et viktig samfunnsoppdrag som en del av det økonomiske kretsløpet. Når du tar opp gjeld eller kjøper en vare, skal den betales. Dette er en grunnleggende del av vår samfunnsmodell, og økonomien vil lide hvis vi ikke kan stole på dette.  

– Samtidig havner mange i en utfordrende økonomisk situasjon, eller bare glemmer å betale. Da jobber vi smidig og løsningsorientert for å til betaling og kanskje redde et kundeforhold med fremtidig potensiale, fortsetter Aakervik

Bakgrunnen for suksessen

Kredinor mener mye av suksessen kommer av at de erkjenner at det å sette seg i gjeld og få økonomiske vanskeligheter kan skje de fleste, og har alvorlige konsekvenser. Derfor jobber de for at alle som skylder penger skal føle seg ivaretatt og respektert. Det fører til at flere betaler det de skylder.  Og det skal aldri være noe tvil. Er kravet berettiget skal det betales.

– Vår viktigste oppgave er å følge opp kundene dine på en profesjonell, forutsigbar og repektfull måte. Gjennom tilpassete, enkle og brukervennlige løsninger bidrar dette til raskere betaling, sier Vegard Aakervik.

Aakervik legger til at mye av årsaken til suksessen er at de har markedets beste kundeservice som jobber for at du kan beholde kundeforholdet med dine kunder også etter at de har betalt. Betalingsvansker er ofte midlertidige, og det er dyrt og vanskelig å skaffe nye kunder.

Nøkkelfakta om Kredinor

  • Grunnlagt i 1905
  • Rundt 680 ansatte
  • Ca 4300 aktive oppdragsgiver, de fleste SMB bedrifter
  • Behandler mer enn 2 millioner nye inkassosaker hvert år
  • Datterselskaper i Sverige, Finland og Danmark
  • Et fullservice inkassoselskap som tilbyr effektive og tilrettelagte løsninger

Kredinor sitt tilbud til SMB Norges medlemmer

Med Kredinor får du en gunstig og rabattert inkassotjeneste som sikrer raskere innbetalinger og bedret likviditet. Deres sømløse integrasjoner lar deg sende inn saker med bare noen få klikk, og alt håndteres enkelt gjennom ditt eksisterende ERP-system. På den måten får du pengene raskere på konto samtidig som kunderelasjonene ivaretas. Ved å la Kredinor ta hånd om oppfølgingen, frigjør du tid til å fokusere på andre viktige oppgaver i virksomheten din.

For å ta del i tilbudet er det bare å logge seg inn på medlemssiden til SMB Norge. 

Les også