Arendalsuka – Hvordan kan det legges til rette for de seriøse aktørene i restaurant- og serveringsbransjen?

I Norge har vi mange restauranter med høy kvalitet og kompetanse. Likevel opplever de seriøse aktørene at det blir stadig vanskeligere nettopp å drive seriøst i restaurant- og serveringsbransjen.

Høy prisstigning, høye renter samt økte skatter og avgifter har press på kostnadssiden i en bransje med historisk lave marginer. I tillegg er det grenser for hvor mye av kostnadsøkningen som kan tas ut i økte priser hos kundene.

Restaurant- og serveringsbransjen opplever også at det er utfordrende å rekruttere nye talenter til bransjen.

Deltagere:

Per Vidar Kjølmoen, stortingsrepresentant, Arbeiderpartiet (Ap)

Kari Sofie Bjørnsen, sentralstyremedlem, Høyre (H)

Reidar Digranes, byråd for næring, kultur og idrett i Bergen, Senterpartiet (Sp)

Tony Pedersen, nestleder, Norsk Restaurantforening

Norsk Restaurantforening og SMB Norge tar debatten om hvordan rammevilkårene kan forbedres for de seriøse aktørene i restaurant- og serveringsbransjen.

00
Dager
00
Timer
00
MInutter
00
Sekunder

Arendalsuka – Hvordan kan det legges til rette for de seriøse aktørene i restaurant- og serveringsbransjen?

Når:
12 august 2024
Tidspunkt:
15:00
Slutt:
15:45
Sted:
Arendal